top-banner.png

Du er her. #1 - Foreningswebsite > Om foreningen > Tilmelding

Brevhoved.jpg

Nyt medlem i Rårup Jagtforening

Da vi i Rårup Jagtforening gerne vil have indflydelse både lokalt igennem Jægernes Kommunale Fællesråd (JKF) og på landsplan igennem Danmarks Jægerforbund, samtidig med vi laver flere aktiviteter i lokalområdet. (se aktivitetskalender her på hjemmesiden) Håber vi at mange vil gøre brug af nedenstående indmeldelsesblanket nederst.

Som medlem af Rårup Jagtforening og Danmarks Jægerforbund, får du medindflydelse, og modtager bl.a. bladet "Jæger" 11 gange om året med informationer om, hvad der sker på det jagtmæssige område både lokalt og på landsplan, og ikke mindst er man forsikret ved skydearrangementer, da jagttegnsforsikringen kun dækker ved udøvelse af jagt.

Jo flere vi er, jo stærkere står vi, så vi glæder os til at byde dig velkommen i foreningen.

Priser Danmarks Jægerforbund 2013

• · Ordinært medlemskab 704,00 kr. (A medlemmer)
  • · Ekstraordinære medlemmer 50,00 kr. Hvis du i forvejen er medlem af Danmarks jægerforbund
  • · Junior medlemskab u 18 år 175,00 kr.
  • · Senior medlemskab (65 år) 425,00 kr.
  • · Husstandsmedlemskab 250,00 kr. Hvis der i husstanden i forvejen er 1 ordinært medlem

Til alle ovenstående priser skal tillægges 100,00 kr. til medlemskab af Rårup Jagtforening

Indmeldelsesblanket Rårup JagtforeningForside.jpg

Navn: ________________________________

Adresse: ______________________________

Postnr. & by : _________________________

Telefon: __________ Mobil: ______________

Cpr. nr.  ______________________________

E- mail adresse: ________________________

Er hovedmedlem i ______________________

Medlems nr.______________________________

Ønsker at blive A medlem   (hovedmedl.) __  Sæt X

Ønsker at blive ekstraordinært medlem     __  Sæt X

Ønsker husstandsmedlemskab                  __  Sæt X

Blanketten kan afleveres til et af vores bestyrelsesmedlemmer eller sendes til:

Niels Chr. Beck

Åstrupvej 4 Rårup

7130 Juelsminde

ELLER UDFYLD NEDENSTÅENDE TEKST FELT MED SAMME OPLYSNINGER.

Captcha kode

Klik på billedet for at se en anden CAPTCHA.